UBLAŽITE ZNAKE STARANJA IN OBNOVITE KONTURE OBRAZA

 

Kadar želimo obnoviti mladostno napetost obraza, uživati v polnih ustnicah, popolnih licih ali ublažiti gube in brazde je najbolje uporabiti polnila. Z njimi dodamo potreben volumen in zagotovimo takojšen rezultat. Neoperativni popravki z vbrizgavanjem polnil zgladijo obrazne linije in gube, obnovijo volumen in polnost kože, povečajo ustnice in korigirajo brazgotine.

 
 

KAKO UBLAŽITI ZNAKE STARANJA IN IZBOLJŠATI KONTURE OBRAZA?

kirurgija-novak-logo-fff

Vbrizgavanje polnila je neoperacijski postopek pomlajevanja, s katerim dosežemo željeno transformacijo hitreje kot s kirurškim posegom, ob zelo hitrem okrevanju. Rezultati so začasni, vendar jih je enostavno vzdrževati.

 
 
 

V ČEM SE TRETMA PRI DOKTORJU ERNESTU NOVAKU RAZLIKUJE?

 

Popolnoma zaseben posvet pred pomlajevanjem vam bo zagotovil, da boste izbrali za vas najprimernjši način in najboljše polnilo, ter vam tako omogočil najboljšo rešitev za vaše želje.

 

Postopek injiciranja polnila bo opravljen v udobnem, zasebnem, medicinskem okolju in povsem prilagojen vaši unikatni fiziologiji in ciljem.

 

Doktor Ernest Novak s svojimi več kot 15 letnimi izkušnjami, veščino, in vsakemu posamezniku prilagojenim pristopom, zagotavlja dolgotrajen rezultat in naraven, svež videz ob uporabi nežne tehnike injiciranja polnila in stopenjskim pristopom k pomlajevanju.

 

Doktor Ernest Novak vešče uporablja različne tehnike injiciranja polnil in najsodobnejše pripomočke za injiciranje. Uporaba primernega polnila, najboljše tehnike in materialov za injiciranje, omogočajo, ob poglobljenem znanju fiziologije sprememb kože in drugih tkiv starajočega se obraza, da boste v očeh vsakogar po tretmaju izgledali privlačnejše.


Botoks
 
Logo Kirurgija Novak

 

Uporaba najboljših, najbolj varnih, najbolj uporabljanih polnil s hialuronsko kislino (tako v Evropi, kot tudi v ZDA), ki jih pri svojem delu uporablja doktor Novak zagotavlja maksimalno trajanje učinka, varno injiciranje, najnižjo možno stopnjo zapletov in stranskih učinkov. Uporaba kvalitetnih polnil vam zagotavlja, da boste za svoj denar dobili najboljši možni rezultat, brez strahu da vam bomo injicirali polnila nepreverjene kvalitete in brez preverljivih rezultatov.

Kontaktirajte nas in izvedeli boste še več o kožnih polnilih!

Če želite hiter odgovor na vaše vprašanje, nas pokličite na 03 544 14 81.